Да“ на мистериозен милиардер казва щерка на сръбски топчалгар. Младата красавица Кристина Митрович

...
Да“ на мистериозен милиардер казва щерка на сръбски топчалгар. Младата красавица Кристина Митрович
Коментари Харесай

Дъщерята на любим сръбски певец каза Да на милиардер

" Да “ на мистериозен милиардер споделя дъщеря на сръбски топчалгар. Младата хубавица Кристина Митрович е щерка на музикалния медиен магнат Желко Митрович. 56-годишният баща е притежател на една от най-големите турбофолк малките екрани в Сърбия - " Пинк “.

Каналът се бори със зъби и нокти за шампионата с съперниците от " Гранд “. Втората чалга телевизия е притежавана от Лепа Брена. Хубавата Кристина не се интересува от войната на татко си и Брена, а преследва личното си благополучие. Момичето при започване на 20-те наподобява като излязло от някое фешън списание. Със стройната си фигура и изрусената си коса Кристина пленява мистериозен наследник на съветски милиардер. Той е показан единствено с първото см име Иля, написа България Днес.

Негови фотоси в международната мрежа няма, а профилите му в обществените мрежи са с комплексарското наименование " Дон, цар и шейх на Лондон “. Той сякаш е предложил годежен пръстен на госпожица Митрович. За да потвърди, че е гадже на милиардер, девойката драговолно наводнява обществените мрежи със фотография на бижуто. То в действителност е с големи диаманти.

Доскоро в сръбските всемирски среди се говореше, че богаташкото синче е разкарало Кристина. Повод за това е негов пост в обществените платформи с текст " Гейм Оувър “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР